REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Zalazak sunca u Dalmaciji

30 svibnja, 2017

TAGS

Najljepše doba dana u  Dalmaciji je zalazak sunca u spektakularnim bojama. Nebo prošarano predivnim nijansama  u smiraj dana tjera na sanjarenje. Sretnici koji se zateknu uz obalu mora žale jedino što taj prizor tako kratko traje.

Čak je i slavni Alfred Hitchcock tijekom boravka u Dalmaciji zapisao: “Zalazak Sunca u Zadru najljepši je na svijetu i neusporedivo je ljepši od onog u Key Westu na Floridi”, ali po našem mišljenju zalazak sunca u Belvedereu će vas oboriti s nogu.

Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan na zalazak sunca. Romantičari će teško naći ljepši prizor. Crveni odsjaj neba koji se prelijeva na moru dok polako pada noć možete promatrati u šetnji plažom ili ispijajući čašu šampanjca u restoranu s pogledom na pučinu.

U čudu širom otvorite oči i upijte zapanjujuću ljepotu sutona. Impresivnom fotografijom sačuvajte uspomenu na trenutak u kojem se sunce polako stapa s horizontom. Osjetit ćete kao da je vrijeme stalo dok se modrim nebom prelijevaju nijanse jarko crvene.

Impresivne boje kad se sunce polako spušta osvajaju na prvi pogled. Modro more pruža odsjaj nevjerojatnom svjetlu dok lagano pada mrak i povjetarac se smiruje. Uhvatite čaroliju trenutka koji brzo prolazi. Zastanite i uživajte u paleti boja tijekom čarobne ljetne večeri.