REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Spremate se na ljetovanje u Belvedereu? Sigurno mislite na puno sitnica koje treba ponijeti sa sobom. Kako je ljeto plaža, a plaža je za opuštanje, pripremili smo listu pomoću koje ćete s lakoćom spakirati sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor.

Priprema za put:                                  

Pripremite za ugodno putovanje. Uzmite auto kartu  i saznajte informacije o prometu. Savjetujemo vam da ponesete zdrave grickalice poput sušenog voća ili peciva, ispis rezervacije i časopis. Jastuk, pokrivač i puno dobre glazbe isto tako će dobro doći tijekom puta.

 

Sve za plažu:

Naočale za sunce, šešir, kupaći kostim, ručnik i japanke trebaju se naći u torbi za plažu. Pobrinite se i za zaštitu od sunca, ponesite kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom. Djeci osigurajte igračke za plažu. Budite bezbrižni, ako ste nešto zaboravili u Belvedereu imamo vrlo raznoliku ponudu plažnih rekvizita.

 

Pribor za higijenu i osnovni lijekovi:

Četkica za zube i pasta, vlažne maramice, dobar losion, češalj, dezodorans i britvice neophodni su za ugodnu svakodnevicu. Kutijica za prvu pomoć s flasterima, tabletama protiv mučnine u vožnji, antihistamicima i sredstvima protiv uboda insekata svakako može biti korisna na odmoru.
Tehnički detalji:

Ne zaboravite ponijeti dokumente, novac i bankovne kartice, mobitel, kameru i fotoaparat s kojima ćete zabilježiti  nezaboravne trenutke. Uzmite i punjače i/ili rezervne baterije.

 

Sport:

U Belvedereu na raspolaganju imate dugu plažu idealnu za razonodu. Ponesite maske i peraje za istraživanje podmorja i plutače za uživanje na moru. Ukoliko vam je draže ostati na kopnu, rekreirajte se na našim brojnim sportskim terenima.
Za kraj predlažemo i da zapišete adrese prijatelja i obitelji tako da možete poslati razglednice.
Najvažniji detalj da sve prođe kako treba na odmoru je da obveze ostavite kod kuće i sretno krenete na ljetovanje u Belvedere.