REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Split postaje svjetski poznata top-destinacija.  Gosti sa svih strana svijeta smatraju ga sve atraktivnijim odredištem.

Split je zauzeo visoku četvrtu poziciju listi deset najboljih europskih destinacija za 2015poznatog časopisa Time Out.  Pri izradi liste u ovom časopisu su se htjeli odmaknuti od razvikanih destinacija i okrenuti autentičnom europskom šarmu. Prepoznali su Split kao grad koji pruža izvornu, očuvanu i lokalnu atmosferu. Split se našao u društvu gradova poput Rejkjavika, Rige, Kopenhagena i Malmöa.

U Splitu se zadnjih godina stalno povećava broj posjetitelja. Najviše je gostiju iz Amerike, Engleske, Njemačke, Francuske i Nizozemske. Dolaze zbog raznovrsne kulturne, zabavne i gastronomske ponude.

Ultra festival je  mega spektakl koji se održao u Splitu posljednje dvije godine. Privukao je velik broj mladih. Ultra Europe je najveći međunarodni glazbeni događaj ikad održan u Hrvatskoj koji je dodatno učvrstio Split  kao svjetsku top  destinaciju.

Turisti vole Split zbog stare gradske jezgre, plaže, kulture, noćnog života, festivala i zbivanja tijekom cijele godine. Predlažemo da posjetite stari grad, Dioklecijanovu palaču, Prokurative, Peristil i kip Grgura Ninskog kipara Ivana Meštrovića; sve na samo pola sata vožnje Belvedere Camping&Apartmentsa. Najljepši grad na svijetu, kako ističu njegovi stanovnici je zbog blage klime idealan za odmor tijekom svih godišnjih doba. Posjetite ovu top destinaciju, osjetite ljepotu, povijest i šarm.