REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Parcele

29 svibnja, 2017

TAGS

Kamp «Belvedere» nalazi se Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica. Iznimno atraktivna lokacija koju karakterizira hlad borove šume okružene mediteranskim zelenilom, kristalno čisto more i blizina Trogira koji je udaljen samo 5 kilometara.
Sve to Vam garantira nezaboravni doživljaj, koji će Vam kampiranje u našem naselju pružiti. Sa ukupno 451 parcelom, modernim sanitarijama i širokom turističkom ponudom naselja, kamp Belvedere osigurati će Vam komforni boravak u srcu Dalmacije. Kamp je smješten u istočnom dijelu turističkog kompleksa, na kaskadama u 5 redova, odakle se pruža prekrasan pogled na otoke.

 

REZERVIRAJ SADA

 

  • Raspolaže površinom od 10 ha
  • Kućni ljubimci su dozvoljeni u kampu i pojedinim zonama plaže

 

Recepcija u Kampu
Ulaskom u kamp molimo Vas da se obratite našem osoblju na recepciji kako bi osigurali točnu dostavu podataka o boravku u našem kampu. Na našoj recepciji možete dobiti sve informacije koje su Vam potrebne kako bi Vaš odmor bio što ugodniji: cjenik, plan kampa i kućni red, ugostiteljski objekti, sportski sadržaji, autobusne i brodske linije, ekskurzije i ostale informacije. Naše soblje na recepciji je za Vas na raspolaganju 24 sata.

Odlazak iz kampa je do 12,00 sati. Daljnje zadržavanje zaračunava se kao još 1 dan. Na recepciji se nalazi mjenjačnica i sef koji je moguće iznajmiti uz dnevnu naplatu.

Sve usluge se plaćaju u HRK ili karticama. Cjenik u EUR –ima je samo informativan.

Parcele
Parcele su udaljene 50 – 100 m od plaže, mora, ostalih sadržaja i usluga
Parcelirani dio kampa: Zone: A, B, SUPERIOR
Sve parcele imaju priključak na el. energiju,vodu i kanalizaciju
Vršimo rezervacije.