REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Ljetni provod u Trogiru

30 svibnja, 2017

TAGS

Odlučite li se posjetiti Trogir zbog zabave mogli biste se zadržati dulje nego što ste planirali. U gradu se nalazi puno više od samih povijesnih znamenitosti, pun je života i kulturnih događanja.

Trogir je smješten na svega nekoliko kilometara udaljenosti od Belvederea. Poznat je  po svojim živim ljetnim noćima kad ulice i gradski trgovi vrve zbivanjima.

Zabava uz čitav niz zanimljivih manifestacija, predstava, koncerata i festivala čeka na vas. Predlažemo nekoliko zanimljivih događanja za pravi ljetni provod.

 

Trogirsko ljeto održava se već desetljećima. Uživat ćete u folklornim plesovima, izložbama, klasičnim koncertima ili jazz večerima koje se izvode unutar stare gradske jezgre.


Srednjovjekovni sajam
   Očuvana gradska jezgra idealna je kulisa za prikaz srednjovjekovnog načina života. Sajam nas vodi natrag u vrijeme starih običaja i zanata, glazbe i vjerovanja koji lako ožive na kamenim ulicama ovog grada.


Moondance festival Trogir
 je festival elektronske glazbe. Održava se u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo pod sloganom „Mjesečina, glazba, more, ples – Moondance!“ Dočekajte zoru uz ritmove poznatih Dj-a.
Ukoliko ste u potrazi za pravim noćnim provodom  u kasnim večernjim satima zabava u brojnim klubovima i barovima uz rivu tek počinje. U blizini Trogira, na svega 20min udaljenosti automobilom i nalaze se poznate diskoteke Aurora i Hacienda gdje često gostuju hrvatski glazbenici, ali i svjetski poznati DJ-i. Budite u središtu zbivanja, plesni podiji vas čekaju!