REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Kampiranje s prijateljima

30 svibnja, 2017

TAGS

Uzmite malo slobodnog vremena za sebe i napravite predah  od grada, gužve i svakodnevice. Predlažemo vam da pobjegnete na odmor u prirodu. Krenite na kampiranje s prijateljima u Belvedere Camping & Apartments, zabavit ćete se u kojoj god situaciji da se nađete.

70012_Belvedere_Trogir_Mobile_homes_next-to-the-sea_terrace Belvedere_apartment_07

Prijatelji s kojima se dobro međusobno razumijete mogu od običnog odmora napraviti iznimno iskustvo.

Povedite prijatelje koji su avanturisti i entuzijastičnog duha. Udahnite malo svježeg zraka s dragim ljudima pored sebe.  Uživajte komunicirajući u prirodi, a ne preko ekrana. Šetnjom ili biciklom istražite okolinu i brojne sadržaje koje imate na raspolaganju u Belvedere Camping & Apartmentsu. Ne zaboravite se fotografirati.

14006_Belvedere_Trogir_Pool_sea-view11 12001_Belvedere_Trogir_gastro_world_restaurant-Trattoria-Bella_sea-view

Provedite aktivni dan vani uz odmor i puno zabave. Plivanje, boćanje, odbojka na pijesku – sve to možete raditi u Belvedereu. Uz rekreaciju vrijeme leti, a malo natjecateljskog duha doprinosi zabavi i dobrom raspoloženju. Nakon vježbe na svježem zraku osjećat ćete se odlično. 

Belvedere_sport_and_recreation_05 Belvedere_sport_and_recreation_02

Planirajte obroke i zabavljajte se usput. Zajedno pripremajte ukusna i zdrava jela. Sve ima bolji okus na svježem zraku, čak i kava miriše intenzivnije ujutro dok je na lišću još rosa. Svježi kruh možete naći nadohvat ruke u Supermarketu u kampu. Naravno, ukoliko vam se ne da kuhati tijekom odmora možete uživati u vrhunskim jelima u Gastro svijetu Belvederea.

11003_Belvedere_Trogir_gastro_world_restaurant-Dalmacija 12004_Belvedere_Trogir_gastro_world_restaurant-Trattoria-bella

Radite ono što volite i stvorite fantastične uspomene. Kroz smijeh i razgovor još ćete se više zbližiti s prijateljima. Okružite se ljudima pozitivnog duha, uz koje se uvijek možete nasmijati. Okupite se uz pjesmu i gitaru i uživajte u mirnoj prirodi, predivnom pogledu na more, nebo i zvijezde.