REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Kamper ili mobilna kućica

30 svibnja, 2017

TAGS

Volite li boraviti u netaknutoj prirodi, okruženi šumom uz more i uživati u aktivnostima na otvorenom kampiranje je za vas najbolji izbor. Postavljate si pitanje što vam bolje odgovara kamper ili mobilna kućica? Svaki odabir ima svoje čari. Otkrijte što je prikladnije za vas.

 

17006-2 solaris camping beach resort 70012_Belvedere_Trogir_Mobile_homes_next-to-the-sea_terrace

 

Kamper je  dobro opremljen dom na kotačima. Putovanje je nešto sporije, ali mnogi uživaju upravo u laganom ritmu odmora. Kamper vam pruža slobodu i fleksibilnost u istraživanju i otkrivanju krajolika. Uvijek se prilagođavate  vlastitom ritmu i željama, jer imate sve što vam je potrebno u svakom trenutku.  Ukoliko imate vlastiti kamper možete u njemu uživati godinama i stvarati uspomene, te prostor u potpunosti prilagoditi sebi. Kamper možete i iznajmiti, te doći u  Belvedere kamp opustiti se u prirodi uz mnoštvo zabave.

17006-1 solaris camping beach resort 7004_Belvedere_Trogir_Mobile_homes

 

Svi putnici koji više uživaju u brzom putovanju avionom ili automobilom, a i dalje žele boraviti u prirodi, uživati u cvrkutu ptica i odmarati se na privatnoj terasi preporučamo odmor u mobilnim kućicama. Mobilne kućice u Belvedere kampu pružaju potpunu udobnost modernog življenja usred prirode gdje se odmarate okruženi borovom šumom u dubokom hladu. Mobilne kućice u Belvedereu sjajno su opremljene: imaju dvije sobe, kuhinju i blagovaonicu, besplatan internet, klimatizirane su, a parking je moguć odmah pored njih.

17008-Solaris-Camping-Beach-Resort_Solaris-Mobile-Homes 70010_Belvedere_Trogir_Mobile_homes_sea-view

Uživajte u odmoru u Belvedereu bilo da putujete kamperom ili ako radije birate mobilne kućice. Razonodom i aktivnostima bavite se točno u onoj mjeri u kojoj vam odgovara. Odabir je uistinu raznolik. Plaže,  klubovi i restorani, i brojne druge atrakcije čekaju upravo vas.