REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

 

Upute do nas!

Koordinate
GPS:  N43° 30.732`E016° 11.680`

Belvedere Camping & Apartments smješteni su u srednjoj Dalmaciji. Udaljeni su svega  5km od središta Trogira. Za lakše snalaženje pri dolasku u Belvedere pogledajte upute kako do nas:

Belvedere je smješten 5 km sjevero-zapadno  od Trogira, 8 km je udaljen od zračne luke Split, a 30 km od samog centra Splita gdje se nalaze željeznička stanica i trajektna luka.

Dolazite li avionom u zračnu luku Split (SPU) u Belvedere Camping & Apartments stići ćete državnom cestom D8 u smjeru Trogira za 10 minuta. Kod putokaza za Belvedere Camping & Apartments  skrenite  lijevo i na odredištu ste.

Iz smjera Splita automobilom krenite  državnom cestom  D8 prema Trogiru. Nekoliko kilometara nakon Trogira (cca. 6)  skrenite lijevo kod putokaza za Belvedere.

Autobusom iz Splita u Belvedere možete doći redovnom linijom autobusa broj 37 do Trogira, potom redovnom linijom Trogir – Seget Vranjica. Ukupno trajanje vožnje iznosi oko 40 minuta.

Iz zračne luke Zadar (ZAD) možete doći autocestom A1 u smjeru Splita za 50min. S autoceste silazite na izlazu Vrpolje i nastavite u smjeru Trogira sve do putokaza za Belvedere Camping & Apartments  gdje skrećete desno. Druga mogućnost je vožnja državnom cestom D8 u smjeru Splita do putokaza za Belvedere, pored kojega također skrećete desno.  Vožnja traje oko 1:30h.

Iz Zagreba možete ići autocestom A1 do izlaza Vrpolje, zatim u smjeru Splita do putokaza za Belvedere. Druga mogućnost je ići državnom cestom D1 u smjeru Splita, kojom put traje otprilike 1 sat duže.

Preporučujemo da  iz inozemstva krenite ranije i izbjegnete gužvu na cestama i graničnim prijelazima. Stanje na cestama možete provjeriti na www.hak.hr

Udaljenost  većih gradova u Hrvatskoj:

Trogir-Zagreb: 411 km

Trogir-Split: 28 km

Trogir-Zadar: 129 km