REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Dragi gosti,

Osnovna vrijednost naše kompanije je  „briga o našim gostima i suradnicima“. Ova misao vodi nas dok se suočavamo s teškim izazovom reagiranja na coronavirus (COVID-19) koji je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila pandemijom. Ovakva vremena traže brigu o čovjeku, fleksibilnost, odgovornost i strpljivost, sve kako bi smo što prije normalizirali život.

Suosjećamo se sa svim ljudima koji su pogođeni ovim neviđenim događajem. Cijenimo zdravstvene radnike, lokalne zajednice i vlade širom svijeta koji rade na tome da spriječe ovaj virus. Budno pratimo situaciju s COVID-19 i svakodnevno držimo mjere predostrožnosti kako bismo osigurali zdrav boravak u bilo kojem od naših hotela.

U ovoj nepredvidivoj situaciji znamo da putovanje možda nije vaša prva misao, ali naglašavamo da je sigurnost naših gostiju i suradnika naš glavni prioritet. Želimo vam unaprijed zahvaliti na ukazanom povjerenju prema Belvedere Camping & Apartments, dok planirate buduća putovanja.

U nastavku ćemo vam dati naša pojašnjenja, prema trenutnoj situaciji :

 

Kad rezervirate

Kada rezervirate boravak u bilo kojem od naših objekata, trebali biste imati povjerenja u to da radimo sve što možemo kako bismo vam omogućili smještaj. Pomno pratimo Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), centre za kontrolu i prevenciju bolesti i lokalne zdravstvene agencije za najnovija zbivanja vezana uz COVID-19 te slijedimo upute državnih i javnih zdravstvenih službenika.

 

Prije boravka

S obzirom na utjecaj COVID-19 na način na koji radimo, družimo se i putujemo, prilagođavamo našu politiku otkazivanja smještaja. Želja nam je našim gostima pružiti maksimalnu fleksibilnost u ovim zahtjevnim vremenima.

Posjetite našu web stranicu za najnovije informacije i dodatne detalje o dostupnosti i izuzećima ili kontaktirajte naš call centar:

  • Broj telefona: 00385 21 798 228
  • E-Mail: info@vranjica-belvedere.hr

 

Tijekom boravka

Svjesni smo da je virus COVID-19 od svih nas zahtijevao da budemo pažljiviji dok prolazimo kroz redovne aktivnosti. Svakodnevno radimo na tome da osiguramo ispunjavanje najnovijih smjernica WHO-a o higijeni i čišćenju. Zdravstvene zaštitne mjere i procedure u našim hotelima napravljene su za suzbijanje širokog spektra virusa, uključujući COVID-19 te obuhvaćaju sve, od higijene pranja ruku i specifikacija proizvoda za čišćenje do gostinjske sobe i postupaka čišćenja zajedničkog prostora.

Svjesni smo da su ovo nemirna vremena i bez obzira da li putujete sada ili u budućnosti, želimo da znate da su Vaša sigurnost i dobrobit naš prvi prioritet. Vjerujemo da su bolja vremena blizu i veselimo se zajedničkom stvaranju uspomena.

 

Belvedere Camping & Apartments