REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Pripremite se za stvarnu avanturu! Budite sigurni da ćete Blue Cave i Hvar 5 Island tour rangirati na vrh vaše liste za odmor. Ovom turom moći ćete posjetiti većinu „jadranskih dragulja“ i prirodnih fenomena kao što je Plava špilja.

Nakon susreta u Belvedereu, slijedi ukrcaj se na naš gliser i uzbudljiva 90-minutna vožnja do otoka Biševo. Ovaj otok je najpoznatiji po svojoj Modroj špilji. Da bismo mogli cijeniti njegovu eteričnu ljepotu, stići ćemo točno u doba dana kada se sunčeva svjetlost reflektira kroz morsko dno. Sunčeve zrake kupaju cijelu špilju u akvamarinskom svjetlu, dok se predmeti u vodi pretvaraju u svjetlucavo srebro.

Zatim ćemo nastaviti putovanje Jadranom kako bi istražili Komižu, slikovito, autentično, ribarsko mjesto na otoku Visu. Imat ćete dovoljno vremena za razgledavanje i ručak. Kasno poslijepodne krstariti ćemo do jedinstvene uvale Stiniva. Nakon toga slijedi upoznavanje Zelene špilje na otoku Ravniku. Kada je sunce visoko, svjetlost ulazi u špilju kroz veliki otvor na vrhu pećine koji stvara blistav niz srebrnih i zelenih boja. Naše sljedeće odredište je grad Hvar, jedna od najljepših luka na svijetu s bogatom kulturnom baštinom. Lagana šetnja gradom i otkrivanje njezinih brojnih čari pravi je užitak. Nakon uživanja u gradu Hvaru i piću u nekom od njegovih poznatih kafića, vrijeme je da se vratimo u Belvedere.

ITINERAR IZLETA:

07:00 – Polazak iz Belvederea
09:00 – Razgledavanje Modre špilje
10:00 – Obilazak slikovitog  ribarskog mjesta Komiža
11:30 – Kupanje u kristalno čistoj uvali Stiniva
14:00 – Panoramski pogled na Paklene otoke
14:30 – Posjet kulturnoj baštini grada Hvara
17:00 – Polazak za Belvedere