REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Vjerojatno kao roditelj želite svojoj djeci priuštiti bezbrižan i zabavan odmor, ali istodobno brinete o njihovoj sigurnosti na putovanju.

Djeca su slobodnog duha, pa će im boravak u prirodi biti zanimljiv i sigurno će u njemu uživati. Pobrinite se da ih uključite u planiranje puta i u obzir uzmete njihove želje i mjesta koja žele posjetiti.

Belvedere Camping & Apartments resort pravo je mjesto za vas ukoliko želite uživati u opuštenom i sigurnom obiteljskom odmoru, gdje će vaša djeca imati priliku vrijeme provoditi sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta. Uz stručni tim naših animatora, dan će provesti aktivno, zabavno i zdravo. U svim aktivnostima i vi možete sudjelovati s njima.

Novi bazen, teniski i stolno-teniski tereni, dječja igrališta i mogućnost najma bicikli, upotpuniti će njihov doživljaj i zadovoljstvo.

Boravak u Belvedere Camping & Apartments resortu prava je prilika da svojoj djeci omogućite odmor izvan gradske vreve, u čistom zraku i kristalno čistom moru, te mirisu guste borove šume.

Umjesto SMS poruka i Facebook postova, sa svojom djecom napišite pismo prijateljima ili ostavite razglednicu u našem poštanskom sandučiću… Uživajte u trenutku i stvorite uspomene kojih ćete se uvijek prisjetiti sa osmijehom na licu…