REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

TAGS

Animacija Belvedere Camping&Apartments pruža Vam aktivni, bezbrižni i zanimljiv odmor. Dođite se uistinu opustiti i provesti.  Vratite izgubljenu energiju i odmaknite se od stresa. Uživajte u raznim dnevnim i večernjim aktivnostima koje smo za vas pripremili.

Djeca i odrasli imaju različite zahtjeve. Naš tim se brine da budu ispunjeni.

 Animacija za djecu i obitelji:

Animacija Belvedere Camping&Apartments je pripremila mnoštvo sadržaja za mališane.

Djeca u KIDS CLUBU mogu uživati u druženju s vršnjacima uz razne zabavne i edukativne igre. Sudjeluju u  pustolovini plesa i dobre zabave prilagođene uzrastu. Uz kids aqua fun vaša djeca vježbaju uz glazbu. Razvijaju svoju kreativnu stranu u dobrom raspoloženju.

Cijela obitelj može se odlično zabaviti u dječjim mini disco večerima. Možete zajedno uživati u vježbanju ili gledanju crtanih filmova.


Osmijeh na licima vaše djece i uspomene koje zajedno stvarate su neprocjenjive.

Zabava za odrasle:

Odrasli mogu kvalitetno ispuniti svoje vrijeme, odmoriti se i rekreirati uz razne sportske sadržaje. Na zasluženom odmoru odaberite način opuštanja koji vam najbolje odgovara.

Dan započnite uz morning gym. Istražite okolinu uz nordic walking.

Izbor aktivnosti je raznolik i obuhvaća: aerobik, 80′ aqua aerobic, aqua fun, power walking, dance school, yogilates, fitness, latino fitness, streching, workout, relax your body, cro aqua fun. Svakako zaigrajte neki od popularnih sportova poput boćanja i streličarstva.

Opustiti se možete i uz glazbene večeri koje za vas često organiziramo.

Dođite jer čekaju vas smijeh, dobra zabava i puno veselja. Oživite svoj duh uz fenomenalan provod da se vratite zdravi, sretni i opušteni.