REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

belvedere_camping_

TAGS

 

[dt_button link=”https://goo.gl/maps/SNRWA” target_blank=”true” size=”big” color=”dark_blue” animation=”none”]Upute do nas![/dt_button]

Koordinate
GPS 43° 30`42 N, 16°11`39 E

Belvedere Camping & Apartments smješteni su u srednjoj Dalmaciji. Udaljeni su svega  5km od središta Trogira. Za lakše snalaženje pri dolasku u Belvedere pogledajte upute kako do nas:

Belvedere je smješten 5 km sjeverno-zapadno  od Trogira, 8 km je udaljen od zračne luke Split, a 30 km od centra Splita gdje se nalaze željeznička stanica i trajektna luka.

Dolazite li avionom u zračnu luku Split (SPU) u Belvedere Camping & Apartments  ćete državnom cestom D8 u smjeru Trogira stići za 10 minuta. Kod putokaza za Belvedere skrećete lijevo i na odredištu ste.

Iz smjera Splita automobilom krećete državnom cestom  D8 prema Trogiru. Nekoliko kilometara nakon Trogira skrenite lijevo kod putokaza za Belvedere.

Autobusom iz Splita u Belvedere možete doći redovnom linijom autobusa broj 38. Vožnja traje oko 40 minuta, a izlazite u mjestu Seget Vranjica.

Iz zračne luke Zadar (ZAD) možete doći autocestom A1 u smjeru Splita za 50min. S autoceste silazite na izlazu Vrpolje nastavite u smjeru Trogira sve do putokaza za Belvedere Camping & Apartments  gdje skrećete desno.. Druga mogućnost je put državnom cestom D8 u smjeru Splita do putokaza za Belvedere.  Vožnja traje oko 1:30h.

Iz Zagreba možete ići autocestom A1 do izlaza Vrpolje, zatim u smjeru Splita do putokaza za Belvedere. Druga mogućnost je ići državnom cestom D1 u smjeru Splita, kojom put traje oko sat duže.

Preporučujemo da  iz inozemstva krenite ranije i izbjegnite gužvu na cestama i graničnim prijelazima. Stanje na cestama možete provjeriti na www.hak.hr

Udaljenost  većih gradova u Hrvatskoj:

Trogir-Zagreb 411 km

Trogir-Split 28 km

Trogir-Zadar 129 km